Liefdevol Leven

Genieten vanuit het hart

Petra Smitshuijzen

week29

Groendecoratie workshops

4 Mei 2011

warm welkom op de voordeur

collage bij groenworkshops

Meestal zijn feestdagen een aanleiding om je huis uitbundiger te versieren. Rond feestdagen organiseer ik workshops met een thema. Buiten feestdagen zijn er natuurlijk nog andere leuke aanleidingen te bedenken voor het maken van mooie groendecoraties. Seizoenskransen met mooi bladmateriaal, festoen met kruiden, piramide met voorjaarsbolletjes.

De krans is mijn meest geliefde vorm om te gebruiken voor een groendecoratie. Deze op de voordeur bevestigd geeft een altijd warm welkom. Bij het maken van een krans wordt meestal gewerkt met een basis van stro. Materialen zijn meestal de langer houdbare. We bevestigen de materialen rondom een basis strokrans. De krans kan zo op een mooie manier indrogen en kan je hem lang laten hangen. Ook als guirlande of festoen is het aantrekkelijk om mooie materialen samen te voegen.

Een mooie pot of schaal opmaken met als basis oasis kan natuurlijk ook. Hiervoor kunnen alle soorten snijbloemen worden gebruikt. Er is meer keuze in kleur en geur.

 

Op de agenda zijn ingeplande data voor groenworkshops terug te vinden. Buiten deze vaste data is het ook mogelijk af te spreken. Neem gerust contact op om verder te informeren naar decoratieve groenworkshops

Ga terug

* end of content *

site information

copyright 2010-2013 Liefdevol Leven • deze website is gerealiseerd door pixelliquid