Liefdevol Leven

Genieten vanuit het hart

Petra Smitshuijzen

week33

Voorwaarden Workshops

 

Algemeen:
Workshops worden gegeven in het Tuynhuys aan minimaal 5 personen en maximaal 10 personen. Afhankelijk van de soort workshop. Voor grotere groepen is het mogelijk om een afspraak te maken om op locatie een workshop te houden. Bij minder inschrijvingen dan 5 personen vervalt de workshop en wordt er in overleg gekeken naar een andere datum.

Alle workshops zijn inclusief benodigde materialen, tenzij anders vermeld. Natuurlijk horen koffie/thee en iets lekkers hier ook bij.

Omdat ik afhankelijk ben van het aanbod van verse materialen, kan ik soms genoodzaakt zijn een alternatief te zoeken op de in de omschrijving genoemde materialen. Ik zal altijd uitkijken naar een alternatief dat de uitstraling van het arrangement niet verandert.

Voor de workshops met bloemen is het handig zelf een draadtang, mesje en/of snoeischaartje mee te nemen.

Inschrijving:
Wanneer u zich inschrijft voor een workshop kunt u dit doen via mail, petra@liefdevolleven.nl. Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en om welke workshop het gaat. Mocht u met een groep willen inschrijven, vermeld dan het telefoonnummer van de contactpersoon, het aantal personen en de namen van de overige deelnemers. U krijgt daarna een bevestiging van de inschrijving.

Na overmaking van het geldbedrag van betreffende workshop op de rekening van ABN-AMRO:  56 10 56 676 t.n.v. P.C. Smitshuijzen is de inschrijving definitief.

Indien een workshop vol zit, is het mogelijk om op een wachtlijst te worden geplaatst of wordt in overleg verschoven naar een andere datum.
Prijzen:
De geldbedragen staan bij de workshops vermeld. Het bedrag is inclusief benodigd materiaal, tenzij anders vermeld. Koffie/thee met iets lekkers is inbegrepen.

Annulering:
U kunt tot 2 weken voor aanvang van de workshop kosteloos annuleren. Annuleert u tussen 2 en 1 week voor aanvang, dan betaalt u de helft van het cursusgeld. Bij annulering binnen 1 week voor aanvang van de cursus zal geen restitutie plaatsvinden.

Opdrachten

 

Opdrachten:
Het uitdenken van of meedenken met creatieve processen, op het gebied van bewust zijn, decoratie, interieur en koken.

Vervolgens de mogelijkheid tot de uitvoering van deze ideeën.

Eerst zal een oriënterend gesprek plaatsvinden, waarin wij de mogelijkheden die er zijn zullen bespreken. Het eerste half uur van dit gesprek reken ik niet. Wanneer er meer tijd voor nodig is reken ik
€ 47,50 per uur.

Afhankelijk van de grootte van de opdracht en de tijd die deze in beslag zal nemen zal ik een offerte uitbrengen.

Wanneer er tot uitvoering van de opdracht wordt overgegaan, wel graag rekening houden met de mogelijkheid van onderstaande kosten:

Arbeidskosten        € 47,50 per uur
Materiaalkosten     afhankelijk van materiaal
Reis(tijd)kosten     oa naar bloemenveiling
Overige kosten       overleg/inzetten derden

Consulten, overige afspraken

 

Aura-Soma consulten:

Als practitioner Aura-Soma level 3 hanteer ik een tarief van € 75,00 voor volwassenen en € 60,00 voor kinderen.

Een consult zal ongeveer 1,5 uur duren.  

Het aura beschermende Pomander ritueel of het Quintessence ritueel, eventueel ter afsluiting van een consult zijn inbegrepen.

Aan te schaffen producten zitten niet bij de prijs inbegrepen. Je kunt ze via Liefdevol Leven bestellen, per mail of telefonisch.

Overige afspraken:

Niet altijd is het nodig om met de Aura-Soma flessen te werken.
Bij gesprekken in andere vorm reken ik per uur € 47,50. 
De duur van het gesprek bepaalt wat de uiteindelijke bijdrage zal zijn.

 

Een consult of afspraak maken kan via;

mail         petra@liefdevolleven.nl
telefoon  +31 (0) 6 81 38 76 16

* end of content *

site information

copyright 2010-2013 Liefdevol Leven • deze website is gerealiseerd door pixelliquid