Liefdevol Leven

Genieten vanuit het hart

Petra Smitshuijzen

week33

Kinderen

Kinderen voelen zich vaak snel op hun gemak in het uitnodigende Tuynhuys. Willen ze een plekje in het licht of liever iets meer beschut in het overdekte gedeelte. Ze kunnen het ervaren en zelf kiezen.

Lekker muziekje erbij en zij kunnen zich uitleven met allerhande materialen. Tekenen, verven, collages maken, handwerken, zelfs iets koken of bakken behoort tot de mogelijkheden.

Om even lekker tot rust te komen of om de creativiteit te ontplooien. Een mooie kaart trekken en daarover met elkaar praten. In kleine groepjes of individueel kan ik kinderen een liefdevolle plek bieden waar er echt naar ze geluisterd wordt.

Waar zij alles kunnen delen en niks te gek is. Dit eventueel in combinatie met een kleurenconsult om verborgen kwaliteiten sneller naar het oppervlak te krijgen. Mijn ultieme doel is om kinderen te helpen hun authentieke zelf te leren zien en respecteren. Onafhankelijk van de buitenwereld in je eigen kracht kunnen staan.

Leren omgaan met de energieën die ons omringen en ze herkennen als de bouwstenen om je eigen leven te creëren. Liefdevol van binnenuit de wereld om je heen transformeren. Je veilig kunnen voelen waar je ook bent.

collage-4rows

* end of content *

site information

copyright 2010-2013 Liefdevol Leven • deze website is gerealiseerd door pixelliquid