Liefdevol Leven

Genieten vanuit het hart

Petra Smitshuijzen

week33

In opdracht

Een mooi boeket voor een speciale gelegenheid, de aankleding van een tuinfeest, het verzorgen van een tafelversiering voor een diner of feestelijke gebeurtenis. Allemaal mogelijk. Denk hierbij eens aan een mooi opgemaakte hoge 5-armige kandelaar als blikvanger op tafel of in de hal bij binnenkomst.

Mooie decoratieve handgebonden kransen en festoenen van groenmaterialen, zoals bijvoorbeeld van eucalyptus of eikenblad, kunnen ook worden geleverd. Alle decoraties op de site zijn van eigen hand.

Adviseren bij praktische oplossingen voor de aankleding van het interieur. Welke kleur wordt mijn uitgangspunt? Wat heeft kleur voor effect op een ruimte. Stylingtips met bestaande accessoires of advies voor vernieuwing behoren ook tot de mogelijkheden. Samen gaan we ontdekken waar jij je, letterlijk, het beste bij thuis voelt. Bij grote projecten werk ik graag samen met ervaren bevriende interieurstylistes. Dit omdat dan een ieder zijn kwaliteiten kan inzetten en we tezamen tot sneller resultaat kunnen komen.

"Wat moet ik nu weer op tafel zetten?", een veel gehoorde uitspraak wanneer je iets lekkers voor je gasten wil koken. Laat mij met je meedenken. Aan de hand van vele verzamelde recepten en leuke kookboeken, laat ik mij vaak inspireren voor het maken van een geslaagde lunch of diner. Gebruik makend van pure smaakvolle en verse producten. Een maaltijd is pas geslaagd wanneer je op je gevoel afgaat en de recepten zo bijstelt dat het iets van jezelf wordt.

collage-4rows

* end of content *

site information

copyright 2010-2013 Liefdevol Leven • deze website is gerealiseerd door pixelliquid