Liefdevol Leven

Genieten vanuit het hart

Petra Smitshuijzen

week33

Hoe bewust wil je zijn.

In november 1999 ben ik begonnen met cursussen en workshops op het gebied van bewustwording en bewustzijn waardoor ik meer geïnteresseerd ben geraakt in de niet materiële wereld. Veel begrippen waarover werd gesproken kende ik niet, maar voelden ergens wel bekend. Er werden woorden of beelden gegeven aan niet materiële begrippen die daardoor voor mij de wereld inzichtelijker maakten. Ik liet alles verder binnenkomen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en in de loop der jaren heb ik informatie over de volgende onderwerpen tot mij laten komen:

Intuïtieve ontwikkeling, psychometrie, tarot, intuïtief tekenen, chakra leer, numerologie, astrologie, familie- en astrologische opstellingen, Nieuwe Energie, meditatievormen, Taiji Qigong

Ook heb ik verschillende alternatieve consulten ervaren:

Rebalancing, aura/chakra healing, reiki, kinesiologie, Bach Bloesem, Sjamanistische sessie, regressie/reïncarnatie, voyager-tarot, medium, handlijnkunde

In 2006 ben ik met Aura-Soma in aanraking gekomen. Na een kennismakingsworkshop was ik gefascineerd door de flessen en hun betekenissen. En omdat kleur altijd als een rode draad in mijn creatieve materiële wereld een rol speelde, vond ik het een mooi middel om mijzelf te verdiepen in de kleursymboliek.

Er was iets in mijn ziel geraakt. De losse onderdelen met betrekking tot het niet materiële, ofwel spiritualiteit die ik had ervaren in de verschillende cursussen en workshops konden met elkaar verbinding maken door middel van de kleurenachtergrond van Aura-Soma. Praten over een ziel en spiritualiteit is van huis uit overigens niet iets wat ik heb meegekregen. Eerder werd het afgeraden om je te verdiepen in 'heksen' zaken. Het was namelijk allemaal vast wel eng en gevaarlijk. Gelovig waren we niet, dus daar heb ik een neutrale geschiedenis in.

Inmiddels voel ik mij in een fase om mijn opgedane kennis te delen met anderen, in de vorm van consulten of workshops. Of gewoon een leuk gesprek om informatie te delen. Ik kan goed luisteren en vind het fijn een veilige plek te bieden. Mijn sfeervolle Tuynhuys biedt zoveel rust en inspiratie; dat is al een reden voor mensen om hier energiek weer te vertrekken.

Bewust en/of onbewust gebeurt er veel om ons heen. Wat zegt het over de keuzes die je maakt. Laat je je leiden of verleiden tot het maken van keuzes die misschien niet meer bij je passen. Ik kan je helpen om kleur te kiezen. De kleur die je op dit moment het beste kan steunen in het maken van keuzes. Waardoor je dichter bij jezelf komt. Wanneer je bij jezelf bent, kun je genieten vanuit je hart.

collage

* end of content *

site information

copyright 2010-2013 Liefdevol Leven • deze website is gerealiseerd door pixelliquid