Liefdevol Leven

Genieten vanuit het hart

Petra Smitshuijzen

week33

Wijsheid in een fles

Op enig moment heb ik ergens een Aura-Soma fles gezien. Nieuwsgierig als ik ben op internet gaan zoeken en me aangemeld voor een kleurenworkshop. Daar was mijn eerste echte kennismaking met de Aura-Soma flessen. Ik was verliefd! Toen waren het voor mij nog gekleurde flesjes die er vooral mooi uitzagen. Ik was gefascineerd door de informatie die ik kreeg op deze kleurendag. De kleurkeuze weergegeven in de flessen die ik had uitgekozen weerspiegelden mijn staat van zijn op dat moment.

In 2008 ben ik aan de opleiding Aura-Soma kleurentherapie begonnen. Kleur heeft invloed op je fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Elke kleur heeft zijn eigen trilling en energie. Deze hebben invloed op de verschillende aspecten van het menselijk wezen.

Aura-Soma is een holistische benadering gericht op het helen van lichaam, ziel en geest. Het is niet gericht op één aspect, of alleen op symptomen, maar meer op het in balans brengen van de energieën in en om ons lichaam. Je persoonlijke kleurenkeuze maakt deze energieën zichtbaar en brengt ze weer in evenwicht zodat je je balans hervindt.

Alle kleuren van de regenboog worden ingezet om de mens weer in balans te brengen. Deze kleuren vormen samen het licht. Licht is een onmisbaar onderdeel van ons leven. Wij ontvangen licht maar stralen ook licht uit. Vicky Wall, grondlegster van Aura-Soma, heeft de mogelijkheid gekregen dit licht via de Equilibrium flessen voor ons toegankelijk te maken. De inhoud van de flessen zijn energieën van mineralen (edelstenen en kristallen) en planten (kruidenextracten en essentiële oliën).

Tijdens de verschillende levels van verdieping kwam ik in eerste instantie veel over mijzelf te weten. Het heeft me ook even uit evenwicht gebracht toen ik werkelijk besefte dat niets voor niets gebeurt. Dat alles en iedereen met elkaar verbonden is. En in die grote verbondenheid kunnen we allemaal onze eigen kwaliteiten inzetten.

Wat zijn onze kwaliteiten? Deze kunnen goed zichtbaar worden gemaakt door naar de flessen te kijken en intuïtief, een keuze te maken. Hoe kies je intuïtief, door niet na te denken over welke kleur je altijd mooi vindt of juist niet. Door gewoon te kijken of er een fles bij zit die jou uitkiest, die er op de een of andere manier lijkt uit te springen.

In een consult gaat dit aan de hand van een keuze van 4 flessen. Daarbij vormen de 4 flessen een symbolische weergave van jezelf. Je bent de kleuren die je kiest. Tijdens een consult komen we erachter welke kleur jou, op dat moment in je leven, het meest kan ondersteunen en in balans brengen. Het helpt je te verbinden met de kern van de ziel en het helpt de eigen essentie te herkennen en begrijpen.

Maar ook voor een kortere vraagstelling binnen jezelf, kun je de flessen inzetten. Kies op gevoel de fles die bij jou het meest resoneert bij de vraag die je hebt. Deze kan je laten inzien wat het is dat je bezighoudt met betrekking tot deze vraag.

Wat ik zelf mooi vind aan de informatie achter de flessen is dat ze ook te linken zijn aan oa. numerologie, astrologie, the Tree of Life, Tarot. Ook bij opstellingen zijn ze goed in te zetten. De namen die ze hebben kunnen al een diepe emotie oproepen.

Ik ben in het bezit van het certificaat van practitioner level 3 en geef consulten met betrekking tot de inhoud van dit level.

Mainimg

Tibetan mala en fles 108

Je voelt de energie door de zaal gaan. Wanneer ze om en om de mannen en vrouwen laten zingen voel je duidelijk verschil. Wanneer alles zich weer tezamen voegde, kippenvel...

Lees meer...

Flessen met inhoud

Wanneer je weer bij zinnen bent zoeken je ogen de fles die je het meest aanspreekt. Of is er misschien een fles die jou aanspreekt? Wat zou die fles je willen vertellen?..

Lees meer...

* end of content *

site information

copyright 2010-2013 Liefdevol Leven • deze website is gerealiseerd door pixelliquid