Liefdevol Leven

Genieten vanuit het hart

Petra Smitshuijzen

week29

Flessen met inhoud

even ben je betoverd door deze kleurenmagie

test

Verstopt achter kastdeurtjes staan de flessen met gekleurde inhoud. Wanneer je binnenkomt zijn ze in 1e instantie niet te zien in het Tuynhuys. Wanneer ik het lichtknopje aandoe gebeurt er nog niets, totdat de deurtjes van het kastje open gaan. Een kleurenpracht openbaart zich.

Wel meer dan honderd Equilibrium flessen met verschillende kleurcombinaties. Met als uitgangspunt de van kleuren van het licht. Licht dat door een prisma schijnt en zich uitwaaiert als de kleuren van de regenboog. Licht energie verwerkt in vloeibare vorm, in flesjes van 25 ml inhoud. De inhoud die voor de onderste helft is gebaseerd op water, en de bovenste helft op olie. Vandaar dat er zich 2 kleur lagen kunnen bevinden in één fles. Op natuurlijke manier gekleurd door middel van o.a. essentiële oliën, kruidenextracten en kristalenergieën.

Even ben je betoverd door deze kleurenmagie.

Wanneer je weer bij zinnen bent zoeken je ogen de fles die je het meest aanspreekt. Of is er misschien een fles die jou aanspreekt? Wat zou die fles je willen vertellen? In een consult gaan we aan de hand van een flessenkeuze van 4 flessen op zoek dat verhaal. Het verhaal dat zich ergens binnen in jou bevindt. Je bent namelijk de kleuren die je kiest. De kleuren zijn de sleutel om dat verhaal naar buiten te krijgen. Onder alle lagen van ons mens zijn zitten aspecten die gezien willen worden. Soms verdekt opgesteld. Met de kleuren in de flessen kunnen we de aspecten weer ont-dekken. En kijken wat jou op dit moment in je leven kan steunen om meer in balans te zijn. Dit kan zijn in de vorm van bepaalde kleuren meer toepassen in je omgeving of gebruik van een Aura-Soma product. Niets moet, alles is mogelijk.

Ga terug

* end of content *

site information

copyright 2010-2013 Liefdevol Leven • deze website is gerealiseerd door pixelliquid